Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Tilbud
  3. Sikringsskap

skrusikringer 5.jpg

Kampanjepris på bytte innmat i sikringsskap 

kr. 10 990 inkl.mva

 

Søk om delbetaling nå - få svar med en gang     
 
Trykk HER! for bestill i dag og vi kontakter deg for å avtale montering! 
 
Prisen inkluderer:
Inntil 10 sikringer. Reise for installatør inntil 50 km tur/retur. Ett oppmøte og inntil 3 timer elektrikerarbeid. Installasjon og dokumentasjon
 
Det anbefales også å montere overspenningsvern til 1990,- inkl.mva
 

Gamle sikringsskap med skrusikringer kan utgjøre stor brannfare!

Har du et sikringsskap med gammeldagse skrusikringer? Da bør du få sjekket tilstanden på sikringsskapet ditt så raskt som mulig. Mange gamle sikringsskap er ikke tilpasset dagens strømforbruk. Innholdet i skapet kan være i dårlig forfatning og kretsene er ofte overbelastet. Et overbelastet sikringsskap utgjør en stor brannfare.

 

Ved å oppgradere sikringsskapet får du moderne automatsikringer med jordfeil. Disse sikringene beskytter kursene slik at ledninger og stikkontakter ikke blir overbelastet. Samtidig sørger de for at farlige jordfeilstrømmer ikke blir stående i anlegget og skaper brannfare. Vi kan også installere overspenningsvern. Overspenningsvernet  beskytter mot høye spenninger på nettet som kan skade på elektriske artikler som er plugget i stikkontaktene. 

Gamle skrusikringer gjorde det mulig å overbelaste kursene i huset, men det går ikke med det nye sikringene. Derfor vil det ofte være nødvendig å legge inn noen nye kurser i forbindelse med at man oppgraderer sikringsskapet. 

 

Når du skal oppgradere sikringsskapet, må jobben gjøres av et autorisert installasjonsfirma. Våre elitemontører vet hvilke krav som stilles når man skal installere kurser, sikringsskap, stikkontakter, lys og varme slik at man har et anlegg som er trygt i mange år fremover.

 

Nytt sikkringskap

PB113706_web.jpg

This site uses cookies. For more information click here.