Medlem av Norgeseliten logo

komfyrvakt.jpg

 

Kampanjepris på komfyrvakt 

kr. 4 250 inkl.mva

Trykk HER! for en uforpliktende befaring                                                

Komfyrvakt redder liv!

Må komfyrvakt installeres av elektriker, og hvilke krav er det til komfyrvakt?

Komfyrvakter for fast installasjon skal monteres av elektriker. Komfyrvakter som ikke er fast tilkoblet tilfredsstiller ikke kravene i normene NEK400:2010 og NEK400:2014. Dersom du ønsker en komfyrvaktinstallasjon som tilfredsstiller dagens norm (NEK400:2010/2014) for elektriske lavspenningsinstallasjoner så må altså komfyrvakten installeres av elektriker.

 

Vi har tilbud på følgende komfyrvakter:

Komfyrvakt Mkomfy 25R er et sikkerhetsprodukt som overvåker platetoppen/ komfyren. Den har en todelt sikkerhetsfunksjon: Timerfunksjon og vakt for overtemperatur. Mkomfy består av to moduler; én komfyrvaktsensor (som monteres på vegg over komfyr) og én komfyrstikk som kobles til platetopp/ komfyr.

 

 

Komfyrvakt Mkomfy R-T 25A er et sikkerhetsprodukt som overvåker platetoppen/ komfyren, og
egner seg godt der det ikke er plass til styringsenheten bak selve komfyren. Den har en todelt sikkerhetsfunksjon: Timerfunksjon og vakt for overtemperatur. 
Mkomfy R-T er beregnet for montering i sikringsskap og består av to moduler, en komfyrvaktsensor (som monteres på vegg over komfyr) og et relé som monteres i sikringsskap.
Disse kommuniserer trådløst, og leveres unikt paret fra produsent.

I prisen er det medregnet inntil 1,5 time montering og innjustering, inntil 20km kjøring med servicebil tur/retur, og dokumentering med samsvarserklæring.

 

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.